Medewerker Signing

Is signing je lust en je leven en vind je het leuk om als een spin in het web je opdrachten zelfstandig uit te voeren? Ben je in staat om onze snijplotter lekker te laten ratelen en vind je het leuk om je eigen planning te maken en te bewaken? Dan is de rol van medewerker Signing bij Standcraft je misschien wel op het lijf geschreven. Zeker als je het belangrijk vindt dat kwaliteit voorop staat: – van je eigen werk, -van je communicatie en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Je taken in het kort

  • Het controleren, aanpassen en/ of bewerken van digitale bestanden en de communicatie met onze klanten hierover. -Het snijden, plotten en afwerken van snij/ printfolie. Om vervolgens dit aan te brengen op stand onderdelen en diverse andere objecten zowel in de werkplaats als op locatie.
  • Het bestellen en controleren van groot formaat full colour fabrics bij onze vaste leverancier.

Waarom wij nu iemand zoeken? Susanne heeft na 24 trouwe dienstjaren besloten om zich volledig op het onderwijs te storten. Ze werkt je graag een aantal weken in. Ze leert je de kneepjes van het vak en maakt je wegwijs in de bruisende wereld van de standbouw. Uiteraard sta je niet alleen: Standcraft biedt je een prettige en persoonlijke werkomgeving, waarin je de vrijheid, maar ook de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. We hebben een vast team van ongeveer 15 medewerkers die echt betrokken zijn bij het bedrijf, de klanten, de beursstands die we bouwen en de dienstverlening daaromheen. Bovendien bieden we je een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-tentoonstellingsbouw. Een standaard werkweek duurt 38 uur en overuren worden gecompenseerd. Als je minder wilt werken is dit ook bespreekbaar.

Kortom, solliciteer op deze functie als:

  • je houdt van een hectische omgeving, waarin jij overzicht houdt;
  • je verantwoordelijkheid wilt hebben over je eigen werkzaamheden;
  • je van begin tot eind betrokken wilt zijn: van bestand tot en met de productie;
  • je goed kunt communiceren met allerlei mensen;
  • je het belangrijk vind om in een hecht team met verschillende mensen te werken;
  • je je opleiding signing bij het Cibap of Nimeto hebt afgerond en/of je hebt de kneepjes van het vak in de praktijk geleerd;
  • je Amersfoort makkelijk kunt bereiken;
  • je een rijbewijs B(E) hebt om in één van onze auto’s te stappen als het nodig is.

Meer weten of solliciteren: kijk op www.standcraft.com, bel met Hank Hagoort 033-4550555, stuur je cv met motivatie naar hank@standcraft.com of naar de Terminalweg 17, 3821 AJ Amersfoort