Allround Standbouwer m/v

Heb je veel oog voor detail, ben je servicegericht en heb je ervaring met montagewerk en/of timmerwerk en heb je er geen probleem mee om regelmatig enkele dagen naar het buitenland te gaan? En vind je het prettig om je hotelkamer niet te hoeven delen? Vind je het leuk om zelfstandig te werken en direct resultaat van je eigen werk te zien? Dan is de rol van Allround Standbouwer bij Standcraft je misschien wel op het lijf geschreven.

In ruil voor jouw ervaring, collegiale en klantgerichte inzet bieden wij je een professionele en persoonlijke werkomgeving, waarin je de vrijheid, maar ook de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Binnen een vaste team van ongeveer 20 medewerkers die zeer betrokken zijn bij het bedrijf, de klanten, de beursstands die we bouwen en de hoge service daaromheen. We bieden je een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-tentoonstellingsbouw. Je salaris is uiteraard afhankelijk van je ervaring en inzetbaarheid. Een standaard werkweek duurt 38 uur, overuren worden inclusief toeslagen uitbetaald in salaris en vrije dagen. In het buitenland krijgt je een dekkende daggeldvergoeding.

Kortom, solliciteer op deze functie als:

  • je ervaring of grote affiniteit met standbouw hebt;
  • je het geen probleem vindt om soms lange dagen te maken of onregelmatig te werken, in binnen- en buitenland;
  • je echt snapt dat een perfecte beursstand voor een klant van enorm groot belang is;
  • collegialiteit, service- en klantgerichtheid je op het lijf geschreven zijn;
  • je Amersfoort makkelijk kunt bereiken;
  • je een rijbewijs B of BE hebt om in een van onze auto’s te stappen als het nodig is.

Meer weten of solliciteren: kijk op www.standcraft.com, bel met Hank Hagoort 033-4550555, stuur je cv met motivatie naar hank@standcraft.com of naar de Terminalweg 17, 3821 AJ Amersfoort