Jouw beursstand op Vakbeurs Energie 2024?

Hoogstwaarschijnlijk is jouw bedrijf of organisatie opzoek naar een enthousiast en gedreven team dat een beursstand kan realiseren op de Vakbeurs Energie 2024 in de Brabanthallen in Den Bosch van 15 t/m 17 Oktober.

De vakbeurs Energie in Den Bosch is hét toonaangevende evenement voor professionals in de energiebranche. Als exposant krijg je de kans om jouw innovatieve producten, diensten en oplossingen te presenteren aan een breed en geïnteresseerd publiek. Deze beurs brengt koplopers in de sector samen om de nieuwste trends en ontwikkelingen te delen, gericht op duurzaamheid en efficiëntie.Met honderden exposanten en duizenden bezoekers biedt Vakbeurs Energie in Den Bosch een dynamisch platform voor netwerken, samenwerking en zakelijke groei. 

Is jouw bedrijf van plan om deel te nemen aan Vakbeurs Energie 2024 en wil je opvallen tussen alle exposanten? Dan ben je bij Standcraft aan het juiste adres.

Tim Bakker

Creative Director

Beurs locatie
Brabanthallen Den Bosch
Datum
15 t/m 17 Oktober

Een hecht team waarin iedereen verantwoordelijkheid neemt. Dat vormt Standcraft. In hiërarchie geloven we niet. Wel in samenwerking, korte lijnen en open communicatie. Vragen durven stellen en uit je comfort zone stappen wordt bij Standcraft gewaardeerd en gestimuleerd. Daar leren we allemaal van en daardoor blijven we vooroplopen.

Oog voor kwaliteit geldt niet alleen voor ons werk, maar ook voor elkaar. Geen enkele rol bij Standcraft is ‘dichtgetimmerd’. Dit geeft ruimte om eigen kwaliteiten te ontwikkelen. En het mooie is: het leidt tot initiatieven vanuit verschillende invalshoeken om dingen anders en nog beter te doen. En leuker… volg ons op social media en ontdek wat we allemaal beleven.

De keuze voor Standcraft

Compleet ontzorgd van concept tot realisatie

Bij Standcraft ontzorgen we jouw bedrijf volledig, van ontwerp tot uitvoering, transport en opslag. Wij hebben een betrokken en gepassioneerd team met meer dan vijftig jaar ervaring in het bouwen van beursstands! Jaarlijks ontwerpen, begeleiden en bouwen wij zo’n 250 beursstands. Daarnaast zijn wij al bijna 50 jaar werkzaam op B2B events in Europa.

Waarom kiezen voor Standcraft?

Allereerst volgt er een vrijblijvend op maat gemaakt ontwerp n.a.v. een oriëntatiegesprek. Na akkoord van dit ontwerp gaan wij aan de slag met de organisatie en planning. Tijdens dit proces zullen wij dit met korte lijnen begeleiden en reageren wij vlot en laagdrempelig met één vast aanspreekpunt. Het voordeel is dat wij al vaker beursstands hebben gerealiseerd voor de Masters Expo en zijn wij bekend met de Amsterdam RAI locatie en de organisatie.

Wij verzorgen de technische aanvragen op locatie zoals de goedkeuring van het ontwerp, bouw-toestemmingen, elektra/wateraansluitingen en de rigging. Als dat allemaal is geregeld, wordt het stand-ontwerp, op tijd voor oplevering, gerealiseerd in de Amsterdam RAI, hierbij houden wij rekening met alle veiligheidsvoorschriften. Daarna lopen wij alles met je na ter controle. Is er na oplevering toch nog een extra wens? Ook dan geldt: wat kan, dat kan. Ten slotte voorzien wij in logistieke ondersteuning, eventuele beursbegeleiding, regelen wij de opbouw en afbouw van jouw stand en organiseren de wij signing, transport en opslag

What makes you stand out?”

Neem contact met ons op voor een oriëntatiegesprek.

 

 

Diensten

Een greep uit onze diensten.

Standbouw

Van ontwerp tot realisatie van beurstands. Tot in de puntjes doordacht en kwalitatief hoogwaardige afgewerkt.

Interieurbouw

Unieke productdisplays of een complete kantoor- of experience ruimte. Onze interieurbouwers creëren een perfect passende oplossing.

Projectbegeleiding

Korte communicatielijnen en een ervaren klantgericht team zorgen voor vertrouwen en de zekerheid dat alles op tijd klaar staat.

Tim Bakker

Creative Director

    Afspraak maken?

    Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor een kopje koffie!

    Project bespreken?