Onze diensten

Standbouw

Beter en slimmer

Een opvallende beursstand is een samenspel van gevoel, creativiteit, doelgerichtheid en uitmuntende realisatie. De open samenwerking met onze klanten, ontwerpers, projectbegeleiders en bouwers zorgt voor verrassende resultaten.

Een continue ontdekkingsreis naar ‘beter en slimmer’ drijft elke Standcrafter. Van ontwerper tot bouwer. Ook waar het gaat om duurzaamheid en circulariteit, zonder verlies van hoogwaardige kwaliteit.

Stand ontwerp

Alle zintuigen aan

Een goed ontwerp ontstaat als alle zintuigen aan staan. Altijd. Onze ontwerpers kennen de details van de standbouw en interieurbouw. En zijn steeds weer op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die het vak nog beter, mooier, duurzamer en innovatiever maken. Kunstenaars, architecten, indrustrieël ontwerpers, digital natives, interieurontwerpers over de hele wereld vormen een bron van continue inspiratie.

Die inspiratie nemen ze mee in het gesprek met een klant. In woorden, in beeld, in gevoel. Kijk niet vreemd op als het potlood tijdens een gesprek ter hand genomen wordt. Om de eerste schetsen in beeld te brengen op weg naar die optimale beleving. Daarbij al direct rekening houdend en meedenkend over allerlei praktische zaken.

 

De kracht van Standcraft

Beursbegeleiding

Tot in de puntjes

Een succesvolle beursdeelname is niet toevallig. Het is een samenspel van elementen, van materialen en van mensen. Voldoen aan harde deadlines. De voorschriften kennen van elke beurslocatie in Europa, bouwaanvragen regelen, transport, catering, schoonmaak.

Onze standcrafters begeleiden alles met oog voor elk detail en kennis van zaken. Ze kennen de projecten van A tot Z en werken nauw samen om elke beursstand tijdig en tot in de puntjes afgewerkt op te leveren. Altijd weer.

Op- en afbouw

Op tijd klaar

Een beursdeelname is een intensief proces. Als klant wil je zekerheid. Erop kunnen vertrouwen dat alles op tijd klaar is. Zonder verrassingen ter plekke. Planning en zorgvuldigheid is cruciaal. Die filosofie zit in de genen van onze projectbegeleiders en bouwers. Ze zijn kampioenen in voorbereiding en afwerking. Met een ongekend probleemoplossend vermogen. Dus mocht er iets tegenzitten, dan zorgen ze er alsnog voor dat alles op tijd klaar is voor uw beursdeelname.

Niet alleen bij de voorbereiding en opbouw van uw beursstand staan kwaliteit en zorgvuldigheid voorop. Dat geldt ook voor de afbouw, zodat u (delen) van uw beursstand kunt hergebruiken. Zonder verlies van hoogwaardige kwaliteit.

Signing

Kwaliteit en flexibiliteit

Onze eigen Signing studio staat voor kwaliteit en flexibiliteit. Visuals in alle soorten, maten en kleuren worden na aanlevering nauwkeurig gecontroleerd, geprint en zoveel mogelijk in de werkplaats al verwerkt in uw beursstand.

In een enkel geval komt het voor dat er een last-minute wens of wijziging is. Geen nood: met onze Signing studio bieden we optimale flexibiliteit en zekerheid.

Transport & opslag

Uiterst zorgvuldig

Kasten, lichtbakken, prints, balies, vitrines, ledschermen: met alles wordt uiterst zorgvuldig omgegaan. Zowel tijdens het transport als bij de opslag. Op maat gebouwde kisten en andere beschermende maatregelen zorgen ervoor dat de kans op beschadiging minimaal is.

Al bij het ontwerp van een stand wordt slim nagedacht over hergebruik en duurzaamheid. Onderdelen en complete beursstands worden voor hergebruik veilig, zorgvuldig en gestructureerd opgeslagen in Standcraft’s Warehouse.

Interieurbouw

Puur vakmanschap

Creativiteit gecombineerd met puur vakmanschap van onze Craftsmen met onder andere ervaring in de specialistische scheepsinterieurbouw, zorgt ervoor dat we voor elke ruimte een perfect passende oplossing vinden. De ultieme Craft van Standcraft.

Voor verrassende ontvangstruimtes of complexe kastenwanden steken we hoofden en handen graag bij elkaar. Onze ontwerpers en interieurbouwers werken nauw samen, zodat ook het meest complexe idee tot in detail wordt uitgevoerd. Tot op de millimeter nauwkeurig.