Over ons

Standcraft bestaat uit een team van betrokken medewerkers. Dat is geen toeval, maar het resultaat van continue focus op vakmanschap, service en gedeelde verantwoordelijkheid. Zelfs na een lange dag waarin een grauwe ruimte is omgetoverd in een schitterende beleving, nemen we even de tijd om afstand te nemen, alles na te lopen en nog net even dat ene puntje op de i te zetten. En is er na oplevering toch nog een extra wens? Ook dan geldt: wat kan, dat kan. Om daarna, moe maar voldaan, elkaar een succesvolle beurs toe te wensen en stiekem een trotse foto in de Standcraft-app te zetten.

Klanten, leveranciers en zzp-ers zien we als partners. Dat ze dat werkelijk zijn bleek uit de steun nadat in de zomer van 2017 Standcrafts werkplaats, opslag en kantoor volledig afbrandden. Van alle kanten kwam hulp, zodat we binnen een week de eerste stand alweer konden opleveren en tijdens het inrichten van een nieuwe stek volledig up&running bleven. Onmisbaar daarbij: een ongekend probleemoplossende vermogen, verantwoordelijkheid, wendbaarheid en collegialiteit van onze medewerkers. Daar zijn we echt heel trots op. Het maakt Standcraft een bedrijf waar je blij van wordt.

We geloven in de kracht van beurzen. We streven ernaar om niet alleen voor onze klanten een unieke beursbeleving te creeren, maar voor iedereen die belang heeft bij werkelijk contact. Samen met collega-organisaties en de branchevereniging zetten we ons actief in om het medium beurzen op het hoogste niveau te brengen. In alle opzichten en voor iedereen. Voor exposanten, bezoekers, leveranciers, medewerkers én zzp’érs. Daarin vervullen we zelf graag een voortrekkersrol.

Weetjes

Over Standcraft

  • Standcraft BV is in 2003 ontstaan uit de samenvoeging van Intervorm Standbouw (1973) en Montavite Standbouwsystemen BV( 1993).
  • Als je met, bij of voor Standcraft werkt, dan wil je niet meer weg. Meer dan 10 jaar klant, leverancier of medewerker is geen uitzondering.
  • Jaarlijks ontwerpen, begeleiden en bouwen we zo’n 250 beursstands. En ondertussen toveren we met kinderkamers voor Make a Wish en steunen we allerlei maatschappelijke doelen. Niet om ermee te koop te lopen, maar omdat we er zelf blij van worden.
  • Standcraft was een van de eerste standbouwers die de spuitcabine en andere vervuilende technieken en (verf)stoffen in de ban deed.
  • Hout gebruiken we vrijwel alleen nog voor kasten, balies en bijzondere constructies met hoogwaardige interieurkwaliteit. Voor wanden gebruiken we duurzame en slimmere materialen.
Video afspelen

Partners & Leveranciers