Jouw Full service partner voor Standbouw

Aan het oriënteren naar een geschikte standbouwer die voor jouw bedrijf of organisatie een beursstand kan realiseren? Dan ben je bij Standcraft aan het juiste adres, want wij ontzorgen jouw bedrijf volledig, van standbouw ontwerp tot uitvoering, transport en opslag. Wij hebben een betrokken en gedreven team met bijna vijftig jaar ervaring in het bouwen van onderscheidende beursstands! Jaarlijks ontwerpen, begeleiden en bouwen wij zo’n 250 beursstands. Voor ons is een unieke beursstand een samenspel van gevoel, vakmanschap, creativiteit, doelgerichtheid en realisatie. Wij geloven in de kracht van beurzen.

 

“What makes you stand out?”

Tim Bakker

Creative Director

De keuze voor Standcraft

Standbouw met impact van concept tot realisatie

“Een goed ontwerp ontstaat als alle zintuigen aan staan.”

Allereerst ontvang je van ons een vrijblijvend op maat gemaakt ontwerp na een oriëntatiegesprek. Zodra je akkoord gaat met dit ontwerp, beginnen we met de organisatie en planning. Gedurende dit proces begeleiden we je in korte lijnen en met één vast aanspreekpunt. We regelen alle technische vereisten op locatie, zoals de goedkeuring van het standbouw ontwerp, inrichting, bouw-toestemmingen, elektra- en wateraansluitingen en rigging.

Zodra alles geregeld is, word het beursstand-ontwerp op tijd opgeleverd, met volledige naleving van alle veiligheidsvoorschriften. Daarna lopen we alles samen met jouw en je collega’s na voor controle. Als er na de oplevering toch nog extra wensen zijn, geldt ook hier: wat mogelijk is, kan gerealiseerd worden. Daarnaast bieden we volledig logistieke ondersteuning en begeleiding tijdens de beurs indien nodig. Ten slotte regelen we de opbouw en afbouw van de stand en verzorgen we signing, transport en opslag.

Diensten

Een greep uit onze diensten.

Standbouw

Van ontwerp tot realisatie van beurstands. Tot in de puntjes doordacht en kwalitatief hoogwaardige afgewerkt.

Interieurbouw

Unieke productdisplays of een complete kantoor- of experience ruimte. Onze interieurbouwers creëren een perfect passende oplossing.

Projectbegeleiding

Korte communicatielijnen en een ervaren klantgericht team zorgen voor vertrouwen en de zekerheid dat alles op tijd klaar staat.

Beurskalender 2023 - 2024

staat jouw beurs er niet tusse, geen probleem we bouwen jaarlijks op meer dan 150 vakbeurzen door heel europa, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Beurs 2023 Agenda Locatie
ESC Congres 25 t/m 28 Augustus RAI - Amsterdam
Anuga Trade Fair 7 t/m 11 Oktober Koelnmesse – Keulen MRO Europe Aviation
MRO Europe Aviation 17 t/m 19 Oktober RAI - Amsterdam
WFHSS 18 t/m 21 Oktober Square Brussels – Brussel
Parcels + Post Expo 24 t/m 26 Oktober RAI – Amsterdam
A+A 2023 24 t/m 27 Oktober Messe – Düsseldorf
Medica 13 t/m 16 November Messe – Düsseldorf
METSTRADE 15 t/m 17 November RAI – Amsterdam
Masters Expo 7 t/m 11 December RAI – Amsterdam
Beurs 2024 Agenda Locatie
Horecava 9 t/m 12 Januari RAI - Amsterdam
VSK 2024 6 t/m 9 Februari Jaarbeurs - Utrecht

Tim Bakker

Creative Director

    Afspraak maken?

    Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor een kopje koffie!

    Project bespreken?