Beursbegeleiding

Een succesvolle beursdeelname vraagt om een goede voorbereiding en een vlekkeloze uitvoering. Het vereist een combinatie van verschillende elementen, variërend van materiaalkeuze tot het team van professionals dat het project uitvoert. Het naleven van strakke deadlines, het begrijpen van de voorschriften van elke beurslocatie in Europa, het coördineren van bouwaanvragen, het realiseren van een passende stand, transport, catering en schoonmaak – elk aspect vereist aandacht en expertise.

 

Onze standcrafters zijn meesters in hun vak, met een diepgaande kennis van elk aspect van beursdeelname. Ze begeleiden het hele proces van A tot Z en werken nauw samen om ervoor te zorgen dat elke beursstand tijdig en tot in de kleinste details wordt afgerond.

“What makes you stand out?”

Tim Bakker

Creative Director

De keuze voor Standcraft

Beursbegeleiding tot in de puntjes

“Een goed ontwerp ontstaat als alle zintuigen aan staan.”

Een opvallende beursstand is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen klanten, ontwerpers, projectleiders en bouwers. Ons streven naar voortdurende verbetering en duurzaamheid staat centraal, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Onze ontwerpers laten zich inspireren door verschillende disciplines en vertalen dit naar praktische en inspirerende gesprekken met klanten. Samen streven we naar de beste beleving, waarbij we vanaf de eerste schets tot aan de uiteindelijke realisatie rekening houden met alle aspecten.

Op- en afbouw van de beursstand

Deelnemen aan een beurs is een intensief proces. Als klant wil je gewoon weten dat alles op tijd klaar zal zijn, zonder last-minute verrassingen. Planning en precisie zijn van cruciaal belang. Onze projectmanagers en bouwers hebben deze mentaliteit in hun DNA. Ze zijn meesters in het voorbereiden en afronden van projecten, met een ongekend probleemoplossend vermogen. 

Niet alleen besteden we veel aandacht aan de voorbereiding en opbouw van jouw stand, maar ook aan de afbraak ervan. We zorgen ervoor dat je delen van de stand kunt hergebruiken zonder in te leveren op kwaliteit. Zelfs als er iets misgaat, zorgen wij ervoor dat alles op tijd gereed is voor jouw beursdeelname.

Transport en opslag beursmaterialen

Kasten, lichtbakken, prints, balies, vitrines, ledschermen: met alles wordt uiterst zorgvuldig omgegaan. Zowel tijdens het transport als bij de opslag. Op maat gebouwde kisten en andere beschermende maatregelen zorgen ervoor dat de kans op beschadiging minimaal is. Al bij het ontwerp van een stand wordt slim nagedacht over hergebruik en duurzaamheid. Onderdelen en complete beursstands worden voor hergebruik veilig, zorgvuldig en gestructureerd opgeslagen in Standcraft’s Warehouse.

Diensten

Een greep uit onze diensten.

Standbouw

Van ontwerp tot realisatie van beurstands. Tot in de puntjes doordacht en kwalitatief hoogwaardige afgewerkt.

Interieurbouw

Unieke productdisplays of een complete kantoor- of experience ruimte. Onze interieurbouwers creëren een perfect passende oplossing.

Projectbegeleiding

Korte communicatielijnen en een ervaren klantgericht team zorgen voor vertrouwen en de zekerheid dat alles op tijd klaar staat.

Beurskalender 2024

Staat jouw beurs er niet tussen, geen probleem we bouwen jaarlijks op meer dan 150 vakbeurzen door heel Europa, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

<
Beurs 2024 Agenda Locatie
Horecava 9 t/m 12 Januari RAI - Amsterdam
VSK 2024 6 t/m 9 Februari Jaarbeurs - Utrecht
Technishow 2024 12 t/m 15 Maart Jaarbeurs - Utrecht
ESEF 2024 12 t/m 15 Maart Jaarbeurs - Utrecht
LogiMAT 19 t/m 21 Maart Messe - Stuttgart
Green Heating Solutions 19 t/m 21 Maart EXPO Greater Amsterdam - Vijfhuizen
Zorg & ICT 2024 9 t/m 11 April Jaarbeurs - Utrecht
Zorg & Food 2024 9 t/m 11 April Jaarbeurs - Utrecht
Fibo 2024 11 t/m 14 April Keulen
Tube 2024 15 t/m 19 April Messe - Düsseldorf
Wire 2024 15 t/m 19 April Messe - Düsseldorf
Estro 2024 3 t/m 6 Mei Glasgow
Drupa 2024 28 Mei t/m 6 Juni Messe - Düsseldorf
Money 20/20 4 t/m 6 Juni RAI - Amsterdam
Achema 2024 10 t/m 14 Juni Messe - Frankfurt
Greentech 2024 11 t/m 13 Juni RAI - Amsterdam
Provada 2024 11 t/m 13 Juni RAI - Amsterdam
PRSE 2024 9 t/m 20 Juni RAI - Amsterdam
Intersolar 2024 19 t/m 21 Juni Messe - München
IBC 2024 13 t/m 16 September RAI - Amsterdam
Rehacare 2024 25 t/m 28 September Messe - Düsseldorf
Compamed 2024 11 t/m 14 November Messe - Düsseldorf
MEDICA 2024 11 t/m 14 November Messe - Düsseldorf

Tim Bakker

Creative Director

    Afspraak maken?

    Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor een kopje koffie!

    Project bespreken?