Full service Standbouw

Oriëntatie

Tijdens het oriëntatiegesprek staan alle zintuigen aan. We tasten alle mogelijkheden af om het ultieme te bereiken in uitstraling, beleving en uiteraard: resultaat.

Ontwerp en visualisatie

Tussen het oriëntatiegesprek en het gepresenteerde ontwerp gebeurt er van alles in de hoofden van onze ontwerpers. Wat precies? Dat zullen we nooit weten. Maar dat het creatief, verrassend en ook nog eens goed doordacht is, is zeker.

Organisatie en planning

Is het ontwerp akkoord, dan worden alle benodigde processen zorgvuldig in gang gezet. Materialen verzamelen, van LED-walls tot pepermuntjes. Hotels boeken, transport inplannen, bouwaanvragen en alles wat nodig om goed voorbereid en ruim op tijd op de beurslocatie te kunnen starten.

Voorbereiding in de werkplaats

De stap van ontwerp naar bouwtekening en het maken en verzamelen van alle standonderdelen. Goed doordacht voor efficiënt en effectief transport naar de beurslocatie waar dan ook in Europa.

Realisatie op locatie

Vloeren, electra, wateraansluiting, perslucht, rigging. Op de beurslocatie wordt het ontwerp omgezet in daadwerkelijke realisatie. Rekening houdend met alle specifieke (veiligheids) voorschriften op de beurs. En ruim op tijd voor oplevering om alles nog eens heel goed na te lopen.

Afbouw en opslag

Tijdens de organisatie vooraf wordt al direct het omgekeerde logistiek proces doordacht. Welk onderdeel van de beursstand gaat waar naar toe. Wat wordt hergebruikt, wat wordt waar opgeslagen, wat is afval en hoe kunnen we dat tot het minimum reduceren.

Evaluatie

Met de klant, onze partner, evalueren we of is bereikt wat we samen wilden bereiken. Daarnaast kijken we naar alle mogelijkheden om het resultaat in de toekomst mogelijk nog verder te verbeteren. Op welk punt dan ook. Ook intern volgt er een evaluatie. Alle medewerkers die betrokken zijn bij de beursstand of het interieurproject vullen een intern evaluatieformulier in. Regelmatig komen we met het voltallige team bij elkaar om te bespreken hoe we ons werk nog beter, slimmer en met nog meer voldoening kunnen doen. Het blijft niet bij praten, we pakken direct door en gaan ermee aan de slag.