Een succesvolle beursstand

Bij het plannen van deelname aan een beurs is het kiezen van de juiste beursstand bouwer van cruciaal belang. Een beursstand is namelijk het visitekaartje van je bedrijf en moet niet alleen de aandacht trekken, maar ook je merk en boodschap effectief overbrengen. Bij Standcraft begrijpen we als geen ander de unieke uitdagingen waarmee je te maken hebt bij het kiezen van de juiste partner voor standbouw. Met bijna vijftig jaar ervaring en een toegewijd team van experts zijn wij er trots op om jouw bedrijf te ontzorgen, van ontwerp tot uitvoering, transport en opslag.

“What makes you stand out?”

Tim Bakker

Creative Director

De keuze voor Standcraft

Hoe jouw beursstand het verschil kan maken

“Een goed ontwerp ontstaat als alle zintuigen aan staan.”

Je ontvangt van ons altijd een vrijblijvend op maat gemaakt ontwerp na een oriëntatiegesprek. Ga je akkoord met het ontwerp? Dan beginnen we met de organisatie en planning. Tijdens dit proces werk je samen met één vast aanspreekpunt om korte-lijntjes te houden. We verzorgen de technische vereisten op de beurslocatie, waaronder de het goedkeuren van het standbouw ontwerp, inrichting, bouw-toestemmingen, elektra- en wateraansluitingen en rigging.

Zodra alle regelingen getroffen zijn, wordt het beursstand-ontwerp tijdig opgeleverd, met strikte inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften. Vervolgens zullen we gezamenlijk met jou en je collega’s alles nalopen ter controle. Mochten er na de oplevering nog extra wensen zijn, geldt ook hier: wat uitvoerbaar is, kan gerealiseerd worden. Daarbij pakken we de volledige logistieke ondersteuning op, en indien vereist, begeleiding gedurende de beurs. Coördineren we de op- en afbouw van de stand, en verzorgen we de afbouw, het transport en de opslag

Diensten

Een greep uit onze diensten.

Standbouw

Van ontwerp tot realisatie van beurstands. Tot in de puntjes doordacht en kwalitatief hoogwaardige afgewerkt.

Interieurbouw

Unieke productdisplays of een complete kantoor- of experience ruimte. Onze interieurbouwers creëren een perfect passende oplossing.

Projectbegeleiding

Korte communicatielijnen en een ervaren klantgericht team zorgen voor vertrouwen en de zekerheid dat alles op tijd klaar staat.

Beurskalender 2023 - 2024

staat jouw beurs er niet tussen, geen probleem we bouwen jaarlijks op meer dan 150 vakbeurzen door heel europa, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Beurs 2023 Agenda Locatie
ESC Congres 25 t/m 28 Augustus RAI - Amsterdam
Anuga Trade Fair 7 t/m 11 Oktober Koelnmesse – Keulen MRO Europe Aviation
MRO Europe Aviation 17 t/m 19 Oktober RAI - Amsterdam
WFHSS 18 t/m 21 Oktober Square Brussels – Brussel
Parcels + Post Expo 24 t/m 26 Oktober RAI – Amsterdam
A+A 2023 24 t/m 27 Oktober Messe – Düsseldorf
Medica 13 t/m 16 November Messe – Düsseldorf
METSTRADE 15 t/m 17 November RAI – Amsterdam
Masters Expo 7 t/m 11 December RAI – Amsterdam
Beurs 2024 Agenda Locatie
Horecava 9 t/m 12 Januari RAI - Amsterdam
VSK 2024 6 t/m 9 Februari Jaarbeurs - Utrecht

Tim Bakker

Creative Director

    Afspraak maken?

    Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor een kopje koffie!

    Project bespreken?