Beursstand in Amsterdam

Amsterdam is en blijft een bruisend centrum voor beurzen in Europa. Dankzij de centrale ligging trekt de stad elk jaar duizenden bezoekers naar diverse locaties voor allerlei evenementen. De RAI Amsterdam is de grootste en meest prominente beurslocatie van de stad. Het is een grote naam in de internationale beurswereld, waar jaarlijks honderden evenementen worden gehouden.
 

Wil je binnenkort met je bedrijf opvallen tijdens een beurs in de RAI Amsterdam? Dan ben je bij Standcraft aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring in het bouwen van beursstands in de RAI zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf eruit springt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

“What makes you stand out?”

Tim Bakker

Creative Director

De keuze voor Standcraft

De voordelen van RAI Amsterdam

RAI Amsterdam is een van de grootste en meest toonaangevende beurs- en congreslocaties van Europa. Met meer dan 100.000 m² aan beursruimte en een breed scala aan hallen en vergaderzalen biedt de RAI de perfecte setting voor elk type evenement. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid en moderne faciliteiten is het dé ideale plek voor zowel nationale als internationale bijeenkomsten.

“Een goed ontwerp ontstaat als alle zintuigen aan staan.”

Succesvolle beursdeelname in Amsterdam

Standcraft weet als ervaren standbouwer precies wat er nodig is voor een succesvolle beursdeelname. Wij bieden complete service, van ontwerp en realisatie op locatie tot beursbegeleiding en afbouw van de beursstand. Of het nu gaat om een kleinschalige stand of een grootschalige, op maat gemaakte expositie, wij zorgen ervoor dat uw merk opvalt. Onze creatieve ontwerpen zijn altijd afgestemd op uw bedrijfsidentiteit, terwijl onze vakmensen zorgen voor een hoogwaardige afwerking. Met Standcraft kunt u zich volledig richten op uw doelen, terwijl wij de rest uit handen nemen. Samen maken we van uw beursdeelname een succes! Neem contact met ons op voor het realiseren van een knallende beursstand in Amsterdam. 

Beurskalender RAI Amsterdam 2024

Staat jouw beurs in Amsterdam er niet tussen, geen probleem we bouwen jaarlijks op meer dan 150 vakbeurzen door heel Europa, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Beurs 2024 Agenda Locatie
IBC 2024 13 t/m 16 September RAI - Amsterdam
Parcel + post expo 22 t/m 24 Oktober Rai Amsterdam
Offshore Energy 26 & 27 November Rai Amsterdam
Masters expo 12 t/m 16 December Rai Amsterdam

Beurzen die Standcraft in de RAI heeft gerealiseerd

Tim Bakker

Creative Director

    Afspraak maken?

    Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor een kopje koffie!

    Project bespreken?