Jouw beursstand op het WFHSS Congress?

Hoogstwaarschijnlijk is jouw bedrijf of organisatie opzoek naar een enthousiast en gedreven team dat een beursstand kan realiseren op het WFHSS Congress in Square Brussels van 18 t/m 21 Oktober.

Het WFHSS Congress staat voor het ‘World Forum for Hospital Sterile Supply’ en is een jaarlijks congres waar professionals uit de gezondheidszorg samenkomen om kennis uit te wisselen, de nieuwste ontwikkelingen te bespreken en samen te werken aan het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van steriele leveringen in ziekenhuizen. Op deze beurs zullen meer dan 1700 deelnemers aanwezig zijn. Het evenement omvat presentaties, workshops en exposities van bedrijven die gespecialiseerd zijn in sterilisatieapparatuur en -technologieën.

Is jouw bedrijf van plan om deel te nemen aan het WFHSS Congress en wil je opvallen tussen alle exposanten? Dan ben je bij Standcraft aan het juiste adres.

Tim Bakker

Creative Director

Beurs locatie
Square Brussels
Datum
18 t/m 21 Oktober

Een hecht team waarin iedereen verantwoordelijkheid neemt. Dat vormt Standcraft. In hiërarchie geloven we niet. Wel in samenwerking, korte lijnen en open communicatie. Vragen durven stellen en uit je comfort zone stappen wordt bij Standcraft gewaardeerd en gestimuleerd. Daar leren we allemaal van en daardoor blijven we vooroplopen.

Oog voor kwaliteit geldt niet alleen voor ons werk, maar ook voor elkaar. Geen enkele rol bij Standcraft is ‘dichtgetimmerd’. Dit geeft ruimte om eigen kwaliteiten te ontwikkelen. En het mooie is: het leidt tot initiatieven vanuit verschillende invalshoeken om dingen anders en nog beter te doen. En leuker… volg ons op social media en ontdek wat we allemaal beleven.

De keuze voor Standcraft

Compleet ontzorgd van concept tot realisatie

Bij Standcraft ontzorgen we jouw bedrijf volledig, van ontwerp tot uitvoering, transport en opslag. Wij hebben een betrokken en gepassioneerd team met meer dan vijftig jaar ervaring in het bouwen van beursstands! Jaarlijks ontwerpen, begeleiden en bouwen wij zo’n 250 beursstands. Daarnaast zijn wij al bijna 50 jaar werkzaam op B2B events in Europa.

Waarom kiezen voor Standcraft?

Allereerst volgt er een vrijblijvend op maat gemaakt ontwerp n.a.v. een oriëntatiegesprek. Na akkoord van dit ontwerp gaan wij aan de slag met de organisatie en planning. Tijdens dit proces zullen wij dit met korte lijnen begeleiden en reageren wij vlot en laagdrempelig met één vast aanspreekpunt. Het voordeel is dat wij al vaker beursstands hebben gerealiseerd voor het WFHSS Congress en zijn wij bekend met de Square Brussels locatie en de organisatie.

Wij verzorgen de technische aanvragen op locatie zoals de goedkeuring van het ontwerp, bouw-toestemmingen, elektra/wateraansluitingen en de rigging. Als dat allemaal is geregeld, wordt het stand-ontwerp, op tijd voor oplevering, gerealiseerd in de Square Brussels, hierbij houden wij rekening met alle veiligheidsvoorschriften. Daarna lopen wij alles met je na ter controle. Is er na oplevering toch nog een extra wens? Ook dan geldt: wat kan, dat kan. Ten slotte voorzien wij in logistieke ondersteuning, eventuele beursbegeleiding, regelen wij de opbouw en afbouw van jouw stand en organiseren de wij signing, transport en opslag

What makes you stand out?”

Neem contact met ons op voor een oriëntatiegesprek.

 

 

Diensten

Een greep uit onze diensten.

Standbouw

Van ontwerp tot realisatie van beurstands. Tot in de puntjes doordacht en kwalitatief hoogwaardige afgewerkt.

Interieurbouw

Unieke productdisplays of een complete kantoor- of experience ruimte. Onze interieurbouwers creëren een perfect passende oplossing.

Projectbegeleiding

Korte communicatielijnen en een ervaren klantgericht team zorgen voor vertrouwen en de zekerheid dat alles op tijd klaar staat.

Tim Bakker

Creative Director

    Afspraak maken?

    Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor een kopje koffie!

    Project bespreken?