Waan je als professionele klimmer in de Tour de France. Of op een spectaculaire off-track route met een track bike van Accell. Enorme visuals nemen de beursbezoeker mee in de vrijheid en sensatie van het fietsen. Schuine plateaus in verschillende graden en lagen visualiseren de pure passie voor het klimmen en afdalen. En bieden de praktische mogelijkheid om een veelheid aan fietsen te tonen. 

Accell Lapierre staat voor duurzame productie, de hoogste productkwaliteit en service. Fietsen en onderdelen die jarenlang topkwaliteit bieden. We gaan ervoor om hetzelfde te bieden voor hun beursstands. Hoge kwaliteit materialen voor duurzaam hergebruik. Met service van het hoogste niveau.

we craft your trade stand

Beurs
Bezoekers
Locatie
Oppervlakte
Stand ontwerper

Over Accell Lapierre

Accell Group ontwerpt simpele en slimme oplossingen om een ​​fantastische fietservaring te creëren voor iedereen die onze fietsen gebruikt. Accell Group maakt fietsen, fietsonderdelen en accessoires. Zij zijn de Europese marktleider in e-bikes en de tweede grootste in fietsonderdelen en -accessoires, met tal van toonaangevende Europese fietsmerken onder één dak. Deze merken zijn gebouwd door pioniers voor wie het beste niet goed genoeg was. Tot op de dag van vandaag belichamen zij nog steeds de ondernemersgeest van die familiebedrijven.