Een grote en opvallende aanwezigheid op de beursvloer – onze creatie voor Terrapay was niet te missen. Een echte eyecatcher met twee verdiepingen, deze indrukwekkende stand straalde precies uit wie Terrapay als bedrijf is. Namelijk als een vooraanstaand en innovatief bedrijf. 

Het strakke en moderne ontwerp is gecombineerd met kleuren, planten en geavanceerde technologieën. Door de grootheid en openheid van de stand, hebben we een uitnodigende sfeer gecreëerd die perfect past bij de innovatieve uitstraling van Terrapay als bedrijf.

we craft your trade stand

Beurs
Bezoekers
Locatie
Oppervlakte
Stand ontwerper

Over Terrapay

Terrapay is een innovatief bedrijf in de wereld van betalingen. Het bedrijf is geregistreerd en gereguleerd in 29 mondiale markten. Terrapay is een toonaangevende partner voor banken, mobiele portemonnees, aanbieders van geldtransacties, verkopers en financiële instellingen, waardoor een wereldwijd betalingsecosysteem wordt gecreëerd. Het platform van Terrapay stelt mensen en bedrijven in staat om op een eenvoudige, veilige en efficiënte manier geld over te maken, ongeacht waar ze zich bevinden.

Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde technologieën om veilige transacties te waarborgen en tegelijkertijd snelheid en gemak te bieden. Door samenwerkingen met banken, betalingsproviders en andere belangrijke spelers in de financiële sector heeft Terrapay een wereldwijd netwerk opgebouwd dat mensen over de hele wereld met elkaar verbindt.