Ziva is een bedrijf dat producten op maat maakt voor de meest herkenbare sportscholen ter wereld. Daarnaast maakt Ziva prachtig apparatuur dat speciaal is gemaakt voor thuistraining. Hoe kan je dit het beste vertonen op een beurs? Precies, door een complete sportschool te bouwen. Dat heeft Standcraft dan ook gerealiseerd. 

Ziva staat bekend om kwaliteit, inspirerend productontwerp en verfrissende oplossingen. Deze multi-inzetbare beursstand toont dit aan en biedt bezoekers de mogelijkheid om het grote assortiment van Ziva uit te testen.

we craft your trade stand

Beurs
Bezoekers
Locatie
Oppervlakte
Stand ontwerper

Over Ziva

Ziva begon haar reis in 2008 als afgelegen sportschool. Vanuit hier groeide het bedrijf steeds verder met als doel om atleten en fitness liefhebbers te voorzien van een transformerend platform dat hun fitnessreis zou kunnen versterken. 

Het fundament van Ziva werd gevormd door de dingen die zij in de sportschool oefenden. Dit vormde de waarden: innovatie, inspiratie en precisie. Gedurende de afgelopen 15 jaar is het bedrijf radicaal veranderd: ze hebben nog steeds die afgelegen sportschool, maar die maakt nu deel uit van het hoofdkantoor van een wereldwijd bedrijf dat het ontwerp, de productie, de marketing en de distributie van meer dan 1.000 verschillende producten overziet en verspreid over meer dan 80 markten wereldwijd.