Iedere beurs en dus ook iedere beursstand van Royal HaskoningDHV heeft een specifieke doelgroep en beursdoelstelling. Dat kan ook niet anders als je diensten levert op zoveel terreinen. Van assetmanagement, container automation, architectuur, gebouw technologie tot digital transformation.  

In elk beursconcept wordt rekening gehouden met de doelgroep en het beursdoel. De ene keer leidt dat tot een complete whiteboard wand voor interactieve sessies. Een andere keer maken we gebruik van augmented reality toepassingen.

we craft your trade stand

Beurs
Bezoekers
Locatie
Oppervlakte
Stand ontwerper

Over Royal Haskoning DHV

Royal HaskoningDHV is een onafhankelijk adviesbureau dat 140 jaar technische expertise integreert met digitale technologieën en softwareoplossingen. Gesteund door de expertise van bijna 6.000 collega’s die vanuit kantoren in meer dan 25 landen over de hele wereld werken, helpen zij organisaties om uitdagingen om te zetten in kansen en de overstap te maken naar slimme en duurzame bedrijfsvoering. Zij doen dit door technische en ontwerpkennis, adviesvaardigheden, software en technologie naadloos te integreren om meer toegevoegde waarde te leveren voor onze klanten en hun asset lifecycle.