Een sfeervol en warm gevoel, dat is wat Humble overal wil overbrengen. De beursstand voor Humble bevat daarom verschillende hoeken die eruitzien als huiskamers. In combinatie met de sfeervolle draadloze Humble verlichting ontstaat er een warme sfeer. 

De innovatieve en duurzame verlichting van Humble is geschikt voor binnen en buiten, heeft drie verschillende lichtstanden en is met een afstandsbediening te bedienen. Deze lampen kunnen tot wel 140 uur zonder snoer branden.

we craft your trade stand

Beurs
Bezoekers
Locatie
Oppervlakte
Stand ontwerper

Over Humble

Humble is een bedrijf dat verlichting ontwerpt en ontwikkelt met een vernieuwende kijk op draadloze en duurzame verlichting. Ze combineren geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen om overal een warme en uitnodigende sfeer te creëren, zelfs in buitenruimtes.

Het verhaal van Humble vindt zijn oorsprong in 2018, toen Jorren Teertstra en zijn ontwerpgenoten van APE Amsterdam de handen ineensloegen. Met een passie voor design en een aversie tegen kabels wilden ze een eigentijds alternatief creëren voor de traditionele sfeerverlichting: kaarsen. De allereerste lamp werd al snel een publiekslieveling dankzij zijn lange batterijduur en herkenbare vorm. Zo ontstond ‘Humble’, vernoemd naar dit initiële ontwerp.