Door middel van doordachte ontwerp elementen en aandacht voor detail hebben we voor Fetim Group een ruime beursstand gerealiseerd.Het geeft een concrete weergave van Fetim Group’s toewijding aan innovatie en praktische woonoplossingen. Daardoor biedt het beurs bezoekers de mogelijkheid om deze oplossingen te ontdekken. 

Het is een overzichtelijke stand. Wit, open en fris, waardoor de verschillende producten en merken van Fetim Group op een overzichtelijke manier weergegeven konden worden. In combinatie met beeldschermen kan het werk van Fetim Group tijdens de beurs worden gepresenteerd. 

we craft your trade stand

Beurs
Bezoekers
Locatie
Oppervlakte
Stand ontwerper

Over Fetim Group

Fetim Group staat bekend als een vooraanstaande speler in de wereld van huisverbetering en -inrichting. Met meer dan 100 jaar in het vak heeft dit bedrijf een rijke ervaring opgebouwd in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor zowel interieur als exterieur.

Fetim Group is een specialist in wooncomfort verbetering en het ontwerpen en ontwikkelen van toegankelijke woonproducten en -concepten. Hun focus ligt op het verhogen van wooncomfort en het bieden van aantrekkelijke oplossingen die voldoen aan de behoeften van moderne huishoudens.

Door voortdurende innovatie en een gepassioneerde toewijding aan kwaliteit en design, blijft Fetim Group een inspiratiebron voor het transformeren van huizen wereldwijd. Het assortiment omvat een diversiteit aan producten, van interieur tot exterieurverbeteringen, en biedt consumenten de mogelijkheid om hun woonomgeving op een mooie en functionele manier aan te passen. Met oog voor detail en een streven naar gebruiksvriendelijkheid, is Fetim Group een betrouwbare partner voor iedereen die streeft naar het optimaliseren van hun leefruimte.