Stel je voor. Je hebt een machine ontwikkeld waarmee je custom made verpakkingen maakt. Zo ingenieus bedacht dat het volume van pakketjes met bijna de helft wordt gereduceerd. Je weet het, je kunt het bewijzen, maar elke marketingeuro telt. En dan besluit je, met knikkende knieën, deel te nemen aan een grote beurs. 

Standcraft bedacht een kostenefficiente beursstand met een prominent plek voor een groot LED-scherm. Neopost zorgde voor een krachtige animatie om hun machine, twee zeecontainers lang, te visualiseren. Een groot succes! Inmiddels is Neopost overgegaan in Sparck Technologies en is Standcraft nog steeds hun partner in beurzen.

we craft your trade stand

Beurs
Bezoekers
Locatie
Oppervlakte
Stand ontwerper

Over Neopost/Sparck Technologies

De geschiedenis van Sparck Technologies (voorheen bekend als Packaging by Quadient)  begint in 1924 als het bedrijf HaDeWe wordt opgericht in Drachten. Het accent ligt vanaf het prille begin op innovatie, op het ontwikkelen van hightech oplossingen die het leven van andere ondernemers makkelijker kan maken. Zo is ’s werelds eerste automatische klompenmaak-machine in de jaren 20 van de vorige eeuw door ons bedacht, ontwikkeld en gebouwd.