De stands die we in opdracht van CXN uit Amersfoort voor Corendon mogen bouwen zijn een mooi voorbeeld van co-creatie. CXN tekende voor een pakkende vertaling van de klantwens naar het concept voor de stands. Standcraft realiseerde aan de hand van deze concepten een aantal prachtige stands met impact.

We combineren spectaculaire eyecatchers met praktisch herbruikbare elementen. Hierbij is het luxe gevoel tijdens de Masters of LXRY of het vakantiegevoel op beurzen in binnen- en buitenland vaak het uitgangspunt. Stands met een uniek concept. Waarbij tientallen partner-hotels van Corendon zich met een eigen desk kunnen presenteren.

we craft your trade stand

Beurs
Bezoekers
Locatie
Oppervlakte
Stand ontwerper

Over CXN/Corendon

CXN en Standcraft hebben een partnership waarbij we elkaar perfect aanvullen. Samen hebben we al vele stands opgeleverd waarbij Standcraft elke keer weer de ideeën en concepten van CXN weet te vertalen naar de realisatie van stands zoals CXN die voor ogen heeft.

Corendon.com is onderdeel van Corendon International Travel BV. In 20 jaar tijd is Corendon uitgegroeid tot een toonaangevende, zeer succesvolle touroperator en dé nummer 1 reisorganisatie als het gaat om veel Turkse en andere populaire bestemmingen binnen en buiten Europa, zoals bijvoorbeeld Ibiza, Cyprus en Curaçao.