Grote en kleine beurzen. Verschillende producten. Verschillende typen bezoekers. Verschillende sferen. Samen blijven we ontwikkelen. Met oog voor het kleinste detail. Én voor de relatie. 

Zo hebben we voor Gebr. Bodegraven een enorme stand gerealiseerd. Het bedrijf legt de verbinding voor de bouw en dat is terug te zien in de beursstand.  Een stand die opvalt, verbindt en een goede kijk geeft in de producten die Gebr Bodegraven in eigen huis produceert.

we craft your trade stand

Beurs
Bezoekers
Locatie
Oppervlakte
Stand ontwerper

Over Gebr. Bodegraven

Gebr. Bodegraven is dé schakel binnen de bouwsector, niet alleen door hun hoogwaardige verbindingen, maar vooral door hun nauwe samenwerking met de bouwgemeenschap. Sinds 1881 delen hun specialisten hun expertise actief met architecten, constructeurs, aannemers en vakhandel. Daarnaast biedt Gebr. Bodegraven een assortiment van meer dan 2000 producten voor diverse bouwbehoeften.

Met een focus op kwaliteit en Nederlandse productie zet Gebr. Bodegraven de norm. Bijna alle producten, van ruwbouwmaterialen tot kozijnverbindingen, worden in eigen huis vervaardigd. Hun geautomatiseerde productieproces garandeert niet alleen scherpe prijzen, maar ook consistente kwaliteit die voldoet aan strenge normen en een solide garantie voor klanten.